Bröllop och andra trevligheter

Gjort lite jobb på stan idag, samt shoppat lite inför stundande trevligheter.
 
För nu vankas det faktiskt stora händelser! Käraste sonen och (snart på riktigt) svärdottern gifter sig på lördag!
 
En stor dag för oss alla, men såklart allra störst för dem! Nu hoppas vi bara på bra väder eftersom bröllopsfesten håller till utomhus under lördag eftermiddag.
 
Stassen är framplockad och hänger redo i hallen.
 
 
När bröllopstrevligheterna är slut åker vi tillsammans med Kim och Markus till deras båt för att göra en utflykt vi har pratat om i flera år, men som inte kunnat bli av. Om vädret är med oss blir det en utflykt till Utö på ett par dar. Ser så alldeles väldigt mycket fram mot den här resan/utflykten. Vi har ju varit ute med dem en lite längre tur för ett par år sedan och övernattat i båten. Det var en underbar känsla att ligga där och både somna och vakna till vågornas skvalp mot båten. Det blir underbart att få uppleva det igen!
 
Sen är ju inte dagarna med båtresa dåliga de heller..... :) Det är tänkt att vi ska tillbringa en dag på Utö, hyra cyklar och ta oss runt på ön, förhoppningsvis bada lite ocskå.
 
Så det är inte bara bröllopet vi ska planera och packa för, det är även båtutflykten. Kommer hela tiden på saker jag glömt....men dessa ligger framplockade så vi kommer ihåg dem!
 
 
Här är det övriga; en salig blandning av finskor och -väska samt lite annat till bröllopet, och så diverse bra-att-ha-kläder och skor till båtresan.
 
Återigen, vädret kommer (som vanligt) att styra en hel del, men vi håller tummarna att vädergudarna låter oss få njuta i båda situationerna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0