Skitkväll

I kväll sitter jag med en del ångest. Veckan som varit har vi försökt kurera vår influensa och visst blir den bättre, men det är med myrsteg.
 
Hosta och snuva hänger kvar, en hel dag orkar man inte med utan att lägga sig en stund på eftermiddan, ändå känns att man har lite feber på sena eftermiddagen.
 
Men nu finns ingen återvändo, i morgon åker jag upp till Umeå och jobbar några dagar. Men ångest/oro över hur jag ska orka med och klara det. Samt att det känns lite brutalt att behöva dra igång med en bortavecka, men det beror ju på att förra veckan skulle varit den första och då varit hemomkring och jobbat. Alltså ligger jag lite efter också = mer ångest/stress. 
 
Som onödig grädde på moset snöar det hyfsat ymnigt nu. Vägarna var jättefina i torsdags när jag var ute och jobbade. Vínterväglag med ordentligt plogade vägar. Snö nu på det så blir det snörök och elände, framförallt om det inte kommer de där 10 centimetrarna de kräver för att ploga. Och oftast då bara i en fil.....
 
Gnäll, gnäll - jag vet, men det känns inte så bra i kväll. Vill inte ge mig iväg, vill inte köra på oplogade vägar med snörök.
 
Vill hellre vara hemma och fortsätta återhämta mig. Pyssla något lite här och där. Det tog tre dagar tex att plocka bort julen, lagom tempo! Men tyckte det blev lite tomt och fick en idé om mina vinterälvor jag haft i mina gömmor i flera år och det blev ett lagom pyssel igår:
 
 Ett nytt inlägg på eatit.blogg.se har det blivit i kväll! Det är inte ofta jag tycker det själv, men den här gången blev det en höjdare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0