Projektstart

Den renovering vi har kvar att göra här i huset är ju dels badrummet och även övre hallen och trapphuset dit. I samband med det vill vi bygga en liten toalett i det vi kallar trappförrådet; en liten skrubb där trappan upp till kallvinden finns.
 
Den lilla skrubben har vi belamrat med allsköns grejer ända sedan vi flyttade in, framför allt har all målarfärg fått stå där. När man målar fasad köper man inte litersburkar, utan det är de stora på 10 liter. Sådär 7-8 stycken plus burkar i andra storlekar har stått där + allt annat.
 
I helgen har vi faktiskt fått in hyllplan i skåpet som byggdes i kära makens arbetsrum för att husera en del av det som stått i skrubben. Inte nog med det, vi har faktiskt TÖMT SKRUBBEN! Vi är både förvånade och imponerade av oss själva!
 

Slangarna som syns är faktiskt rör för vatten och el som drogs upp när vi haft vattenläckan och drog om rören nere. Vad som också ska till är att ta upp för en "utvecklingsbar" vindstrappa i hallen, så vi kan ta bort den här trappan. Dessutom hänger möjligheten att bygga en toa här också ihop med renoveringen av badrummet nere. Det måste ju upp ett avlopp hit.....!
 
Men det känns väldigt skönt att ha kommit igång med det hela!
 
Vilket även gäller den vackert blå tröjan! Påbörjad!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0