På't igen....

Söndag kväll och i morgon en ny vecka med bortanätter igen, den här gången Östersund. Normalt sett brukar vi försöka ha varannan vecka med utgångspunkt hemifrån, men ibland går det inte och då blir det två bortaveckor på raken. Trösten är att vi åker upp båda två och alltså har trevligt sällskap på det tråkiga hotellrummet.
 
Med risk att vara tjatig så hänger influensasviterna i; hosta, snuva och orkeslöshet. Mår helt enkelt inte bra än. Känns extra tungt då med de här långresorna, framför allt den här årstiden med dåligt väglag. Men det är bara att ta det så lugnt det går och låta det bli som det blir. Inte stressa eller jaga. Varken på väg eller väl där.
 
Mer snö kom det i går kväll, hoppas de har plogat ordentligt eftersom det lovas plusgrader framöver, till och med regn. Känns väldigt onödigt, är det inte plogat blir det så vansinnigt moddigt.
 
 
Kära maken skämmer ju bort mig med tulpaner varje år efter julen är bortplockad och fram mot påsk. Häromdagen fick jag årets första bukett!
 
 
När barnbarnen var här under nyårshelgen och vi var ute i skogen, passade jag på att plocka lite blåbärsris. Glad att jag hann göra det innan snön kom och gjorde det onåbart! Enkelt men vackert tycker jag. Ett par glittriga kvistar "vintrar" till det.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0