Nya projekt

De små projekten är ju ständigt pågående hos mig, har ju alltid ett handarbete på gång. En kofta till Ebba ligger och väntar på att tvättas efter hanteringen med att sticka den, och det sista paret tofflor (till Freja) kommer att sys ihop ikväll.
 
Så jag tänkte att nu är det väl kanske dags att göra något till mig själv? Stickade en kofta för några år sedan i lingarn och den är härligt mjuk, varm och skön, så jag ville testa vidare på lingarn. Hittade detta mönster hos Ullcentrum på Öland som även har lingarn och har nu fått hem garnet jag beställde.
Bild lånad från Ullcentrum
 
Ser ut som en jättehärlig tröja/tunika. Vet att det kommer att ta sin tid, så tanken är att den blir klar på höstkanten. Valde inte samma färg som i mönstret, utan det här:

Bilderna gör inte färgen riktigt rättvisa, det är lite melerat, så det blir liv i det. Men visst är det en underbart vacker blå färg? Det kliar i fingrarna att få börja!
 
De stora projekten knackar också på dörren. Ett som vi äntligen börjat ta tag i är renovering av badrummet. "Ta tag i" så tillvida att jag gjort en första ritning, samt att vi börjat kontakta företag för att få in offerter. Vi hoppas såklart att kunna få gå igång med det hela under våren.
 
Vi har tittat på duschväggar och kommod/handfat och vet nog vad det får bli. Helst hade vi velat bygga en egen kommod, utifrån egen smak, men har insett att det kommer vi inte att hinna med. Våren innebär ju många andra måste-projekt: veden och att en vedbod måste byggas i år samt en platta till den nya maskinhallen måste gjutas. Så det får lov att bli färdigköpt kommod.

Kommentarer
Postat av: Pia

Kommentaren hamnar på fel inlägg. Men fick felmeddelande på den så provar här. Jag läste om synträning som du började med 2012. Jag är nyfiken hur gick det sedan?

Svar: Det hände nog inte så mycket, tyvärr! Ambitionen fanns, men tappades.....
Tina Eriksson

2016-02-03 @ 17:55:31
Postat av: Anonym

Tycker annars den röd rosa färgen skulle passa dig 😊

Svar: Tack! Funderade faktiskt på just den, men är ju så väldigt svag för blått!
Tina Eriksson

2016-02-15 @ 23:24:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0