Inte som tänkt - igen!

Det är inte mycket som blir som det var tänkt, numera. Vi åkte upp hit till stugan i går, som planerat. Planerat var dock inte att vi skulle bli smittade av förkylningen/influensan som son och sonhustru hade. Vi var helt övertygade om att de säkert hade samma förkylning som vi hade i mitten på december och att vi därför skulle vara immuna.
 
Nu vet vi bättre. För min del kände jag hur det kom under uppfärden igår och kära maken fick sitt under natten. Men ska man försöka se något positivt i det så hade det varit sämre att få det nästa vecka när jobbet drar igång igen.
 
Dock hade vi ju tänkt att få en massa gjort häruppe, både ute och inne. Elda upp ris och annat skräp ute, och kanske bli färdiga med renoveringsrummet inne. Eldningen får vi nog glömma, inne är det inte mycket kvar och ett gäng panelbitar har maken fått upp mellan pauserna på sängen.
 
Nya dekorationer fick vi upp igår ändå, julklapparna från Vickie och Sasha. Klocka och ljusstakar i koppar, de gör sig riktigt bra! Klockrent, sa kära maken.
 

Och så kom snön idag. Kall torr snö, vi har ca -15. Sen är det ju så att vi har ganska långt till vägen och vår egen plogas ju inte, så jag hoppas det inte kommer mer, än går det bra att ta sig härifrån. Snöslunga har vi förvisso, men med feber och förkylning i kroppen blir det nog övermäktigt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0