Vårkänslor

En alldeles ljuvlig dag har det varit idag, strålande sol och "fantastiska" + 2 grader. I fredags hade vi också väldigt soligt och fint, men kallt. På natten mot fredag var det -20 och på dagen orkade termometern inte över -5.
 
Men idag blev det som sagt bättre. Vi letade fram kaffehörnestolarna och satt en timma i solen, helt underbart. Faktiskt blev det så varmt att jag tog av mig jackan. Vissa andra fryslortar tog i alla fall av sig mössan....
 
 
 
Lite vår har jag fixat inne också, känns rätt nu när mars strax är här:
 
 
 
En ny liten sålåda har jag igång också. Ett tips från den oerhört imponerande och intressanta bloggen skillnadens trädgård. Diverse olika fröer, ursprungligen från påsar som gått ut i datum, sås in i en salig blandning. Det som kommer upp, kommer. Så för min del är det också utgångna datum och jag kommer inte ens ihåg vad det var, men basilika vet jag, persilja tror jag, eventuellt mangold och morot. De blir ju för stora för den lilla lådan, men tanken är att använda bladen som kommer upp. Strö på smörgås eller garnera maten med. Ungefär som ärtskotten. Det roliga med dem är att de jag klippt av och använt förgrenar sig och växer upp igen. Skitkul!
 
Men här den lilla blandlådan:
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0