Underbara minnen

Idag den 27:e är det 20 år och 9 månader sedan vi gifte oss. För första gången (tror jag) sedan dess har jag faktiskt idag haft på mig brudklänningen. Att jag fick på mig den var förvånande, det skiljer väl inte så väldigt många kilon sedan dess , men de har definitivt omplacerats.....tyvärr.
 
Borde såklart sålt den för många år sedan, inköpt på NK som den är, hade jag nog kunnat få tillbaka stor del av summan den kostade. Men det har liksom inte ens gått att tänka på, för mycket känslor sammanknippade.Så den har fått hänga och ta plats i garderoben.
 
I sommar gifter sig sonen med sin älskling och tanken på min gamla klänning aktualiserades. Första tanken var att sälja den på Blocket tex, men när jag tittade närmare på den syns det att en kemtvätt skulle behövas, den har gulnat där den hängt, och det har jag inte lust att kosta på mig.
 
Andra tanken var att skänka den till Myrorna eller liknande. Tredje tanken som dök upp var att låta den pryda pigkammaren. Och så får det bli. Tillsvidare i alla fall. Ett långsamt avsked.
 
 
När det begav sig
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0