Nöjeshelg

Nu var det ett tag sen, men i morgon ska vi ner till storstan och ge oss ut med den flytande krogen/nattcluben igen. Det värsta är att ingen av oss har fått tillbaka kraften fullt ut efter influensan efter nyårshelgen. Orken finns där inte. Nog för att den stillsamt och tyst har avtagit under flera år, men i samband med flunsan gjorde den en djupdykning. Men det ska nog gå att hantera, man har ju en förmåga att känna efter mindre när man har roligt!
 
Roligt ska det också bli att på lördag och söndag få umgås med barn och barnbarn. Det blir middag med övernatting hos Kim och Markus, samt att de övriga också kommer, och sedan hälsar vi på barnbarnen igen på väg hem på söndag.
 
Som vanligt är det en del grejer som ska med ner:
 
 
Nån gillar lakrits och ska få lite sånt, en annan ska ut och resa och vill ha lite att läsa på stranden, en tredje vill bli klippt, någon vill kanske ha lite inredningsblaskor och så ett par paket till barnbarnen.
 
Hoppas bara att snöandet vi haft här idag har dragit vidare i morgon så vi slipper köra i sådant. Det har varit väl mycket snöande här den här veckan; häromdan såg det ut så här:
 
 
Vet ju att det är för tidigt, men nu längtar jag efter vår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0