Diverse fixande

Första inlägget från den nya datorn....som jag svor rejält över i helgen. Skulle föra över alla bilder och ALLT krånglade. Men nu är de här.
 
Nästa utmaning var nu i kväll när jag skulle ladda in nytagna bilder och insåg att det inte gick. Letade fram tillbehören till min kamera och hittade CD:n för installation - så glad att jag valde en av de få datorer som fortfarande har uttag för discar! Men krångligt var det i alla fall och annorlunda såg det ut. Suck.
 
Är ensam hemma ett par dagar för ovanlighetens skull. Kära maken är i Östersund och det var meningen att jag också skulle varit det. Insåg dock att jag hade för få besök att göra för att det skulle vara värt kostnaden för att åka, så jag stannade hemma.
 
Är man ensam hemma blir det ofta mer gjort. Alltså har jag hunnit spackla i öppningen in till köket. När vi renoverade hallen blev väggen i hallen pga av "anledning" några centimeter djupare än den var tidigare och dörröppningen därmed djupare. Inte blev det åtgärdat då och har sett fult ut i flera år. Men nu så ska det fixas!
 
 
 
Dessutom målat ett hyllplan som ska upp i mitt arbetsrum för att husera böcker från bokhyllan. Den står ju i övre hallen och måste bort därifrån om vi ska kunna renovera. Alltså har en utgallring av böcker, med stora inslag av djup vånda, påbörjats.
 
 
Så måste jag slå ett slag till för mina ärtskott, de är så goda! Både igår och idag har jag i min ensamhet ätit ägg och bacon till middag (inga matlådor i frysen f.n.). Fyra, fem stänglar klippta i bitar över äggröran var kanon. De smakar precis som nyskördade gröna ärter!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0