Julen

Oj,vad tiden rusat iväg! Julen har kommit och gått och i morgon är det nyårsafton.
 
Julen var riktigt mysig, härlig och rolig. För första gången på fyra år fick vi fira med barnbarnen och för första gången på tio år hade vi alla hemma hos oss!
 
Att säga "fick" fira med barnbarnen är lite fel. Vartannat år firar de med sin mammas släkt och vartannat med sin pappas. Sist det var vår sidas tur var vi sjuka och kunde inte åka, men man kan väl säga att i år fick alla vara friska.
 
Vickie lyckades ta en dag ledigt också så hon och Sasha också kunde komma upp. Det enda som fattades var snön. Lite gammalt ligger det fläckvis kvar, men man hade ju velat ha den riktiga julbilden.Tomten kom i alla fall till barnens stora glädje. Inte blev det avslöjat vem som dolde sig bakom masken heller!
 
Kalle Anka på TV:n
 
 
Många klappar
 
 
Lyckan med en egen Ipad
 
 
Och husbil
 
 
Dan efter alla (utom Kim) åkt hem vaknade jag med förkylningskänsla i kroppen. Tackar försynen att det dröjde tills dess. Vi packade in oss i bilen alla tre och åkte upp till stugan. Nu på fjärde dagen kan jag konstatera att det är en förkylning light som är på väg att backa. Slipper alltså avsluta stugsäsongen och året med en influensa som förra året 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0