Stockholmsresa med mera

Hemma igen sedan i går eftermiddag. Även nu känns det mest som tillfälligt besök, på måndag morgon är det dags att åka till Östersund.....
 
Stockholmsresan gick bra. Den stora behållningen var onsdagskvällen med Kim och den goda maten hon lagade. En fantastiskt god wok med grönsaker och kyckling. Skulle varit ris i också, men riset var slut, och lika glad var jag för det!
 
Ett eget litet krypin har man där - litet, men det behöver inte vara större!
 
 
Konferensen var bra och trevlig, faktiskt bättre än jag förväntat. Vissa hade lite roliga appar i sin telefon som kunde förvandla vem som helst till vad som helst!
 
 
Lite roligt att se ut som jag emellanåt känner mig!
 
Här hemma idag har vi haft snudd på storm - och ändå mestadels soligt och ganska varmt. Då är frågan - var det första höststormen eller inte? Radion har varnat för att ge sig ut med bil - många nedfallna träd och strömavbrott i länet. Vi har hållit oss hemma stretat på, främst med vedbodsbygget
 
 
 
Golv och två väggar av fyra på plats! Golvbrädorna var skruvade i de yttre bärlinorna och mitt bidrag till bygget har idag varit att komplettera med spikpistolen i alla bärlinor.
 
Det egenodlade vi har är vi ju väldigt glada för. Middagen idag bestod av fläskfilet med kokta smörslungade morötter och rödbetor med fetaostkräm - jättegott! Såklart var det ju då rotfrukterna som var egenodlade... Men så finns det ju också växter som inte äts. Som rosorna. En kvist har fått pryda köksbordet.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0