Semesterslut

En av de vemodigaste dagarna på året inträffade igår; semesterns sista dag och dags att lämna de sköna dagarna i stugan.
 
Dagarna då man går upp när man vill/vaknar, äter sin frukost i lugn och ro - i sällskap av ett korsord - och tar dagen som den kommer. Visst, vi har gjort en massa både ute och inne, men hyfsat i den takt vi vill. Vi har gett oss tid till en stund i solen mellan varven.
 
Men igår tog det slut, för det här året, och vi åkte hem. Nu är det ju så att vi har ett underbart ställe här också, bättre på många sätt, så det är inte synd om oss.
 
Idag har jag försökt få lite ordning på arbetslivet, kollat upp vad jag ska göra och konstaterat att jag inte fått arbetsmaterial från min huvuduppdragsgivare. Svårt att jobba för dem då. Har stött på, får se om de är vakna....
 
Både igår kväll och idag har det röjts en del i trädgården, hyfsat vildvuxet efter dryga två veckors bortovaro.
 
Dagens höjdare var när jag drog upp en gul lök för att kolla om de var skördeklara och får en bautastor lök i handen. Insåg att de måste dras upp genast! Så sagt och gjort, nu hänger de för torkning i lagårn! 25 lökar blev det, och lika många får jag dra upp när vi kommer upp till stugan igen!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0