Makeovers

Sen jag klippte av det långa håret för ett par år sedan har jag klippt mig regelbundet, det är ju tvunget för att hålla en kort frisyr ok. Men i höstas när det började närma sig december hoppade jag över "dagset", sen har jag fortsatt med det; det har fått växa. Har nog sett ganska bedrövligt ut emellanåt, men ingen har ju protesterat......!
 
Men idag har jag fixat till mig, blivit vårpresentabel! Före och efter!
 
 
 
Tyckte när jag kom hem att det kanske skulle varit lite kortare i nacken, men det duger.
 
I helgen blev vi ÄNTLIGEN klara med vår kaffehörna ute, eller så gott som i alla fall. Vägt av, skottat på mer sand, vatttnat o trampat till, mer sand, vattnat och .....ja. Så småningom kom plattorna på plats, grovåtgärdats runt om, grävt för en liten rabatt. Och så mer sand, sand som i omgångar ska sopas ner i de små springorna som finns mellan plattorna. Härligt att efter tre år äntligen fått gjort det!
 
 
 
 
Så verkar det som vi faktiskt har hittat någon som tar sig an renoveringen av vårt badrum. En som var här i fredags och tittade och som verkar kunna dra igång om redan någon vecka! Nu har vi då bara hjärtat i halsgropen av rädsla för att råka ut för någon fuskbyggare, eller som inte håller överenskomna kostnader. Han verkar lika inställd som vi på att använda avtalsmallar som finns tillgängliga hos Villaägarnas förening, och det känns ju bra. Spännande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0