Härliga vår!

Idag har vi haft en sån där dag som man längtat efter hela vintern, klarblå himmel, bara svag vind och sådär 10- 12 grader. Igår var det också ganska bra väder, men lite mer moln. Ljuvlig härligt har det varit!
 
Sådana här dagar är man ju ute så mycket det bara går, så mycket har blivit gjort. Till exempel viktiga saker som att göra klar lilla uteplatsen och inviga den med ett glas rosé igår i solen.
 
 
Lilla lådan framför ska bli en liten rabatt, företrädesvis med vårlökar.
 
 
 
Bytte ut möblerna i dag mot dessa nyare:
 
 
Det är i princip helt vindskyddat i den här lilla vrån, så det blir väldigt varmt. Idag blev det rent lite svettigt där, trots att ärmarna på t-shirten samt byxbenen var upprullade. Sååå hääärligt!
 
Och så har det årliga vårprojektet startats upp: vedtillverkning. Kära maken började kapning av långveden igår och idag tog jag tag i klyvning. All långved är inte kapad än, träningsvärken från igår satte stopp.
 
 
I år känner vi ingen panik med veden, dels har vi gott om ved kvar från förra året och dels vill vi hinna bygga en vedbod innan den ska under tak. Vår lagård är på fallrepet så vi vill helst slippa lägga in mer där.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0