Sjukt

Sjukt, är vad det är. Här hos oss. Vi alltså. Förkylda. Ger mig den på att det är barnbarnens fel, de söta små raringarna. De var lite småsnoriga när vi var där i helgen och på natten till lördagen anlände förkylningen till kära maken som sedan dess varit risig. Dock hade han den goda smaken att vänta någon dag med att smitta mig, så för min del kom det natten till onsdag.
 
Kan ju säga att det INTE hade funkat så bra att köra de 65 milen jag gjorde i måndags med den här förkylningen! Förvisso var jag nere i Hälsingland igår onsdag, så det blev en hel del mil då också, men inte 65.
 
Pratade med sonen nu i kväll och ingen där är förkyld, vilket de absolut hade varit om det hade varit vi som dragit med oss smittan, SÅ DET ÄR DERAS FEL! Men de är redan förlåtna!
 
Åter några dagar med sensommarvärme; idag strålande sol och +20 som mest. I eftermiddags gjorde jag en lov och hittade de sista sommarblommorna.
 
 
 
 
Trots att vädret under semestern kunde varit bättre, känns det ändå som att sommaren varit ganska lång, tack vare det varma, fina vädret under augusti och även nu i början av september. Känns skönt att låtsas att det fortfarande är sommar!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0