Fina fynd

Oj, vad det har vräkt ner regn i natt och idag! Kära maken kom ju i går kväll och han vaknade i natt och var faktiskt snudd på orolig för taket, regnet hamrade tydligen alldeles hemskt.
 
Nu på sena eftermiddagen har vi haft någon stund med uppehåll, så vi hoppas slippa gå ner till bastun i hällregn i kväll!
 
Kan också säga att min teori om jordgubbarna har blivit bekräftad. Trots två dagar utan sol kunde jag idag plocka av nästan lika mycket som i tisdags. Så det är väldigt lätt nu att förstå att vi fått oönskad hjälp. Tycker det är rent fräckt att förse sig av resultatet av andras jobb, utan att orka bemöda sig att fråga om det är OK. Ynkligt och fult.
 
Något som däremot glädjer mig är fynden jag gjorde igår. Myrorna här i stan ligger intill en av mina kunder och det blev en snabb sväng in där efter mitt besök. Fyndade fina gardiner som kommer att lyfta hallen på övervåningen hemma. Dessutom två böcker, en terrakottakruka, en ljuslykta och salladsbestick. Allt för 135:-!
 
 
Eftersom jag hade tid blev det ett  besök på ett annat liknande ställe och där hittade jag väggklockan jag i flera år velat ha till köket hemma.
 
 
Slutligen blev jag tvungen att fördriva lite tid i Vännäs medan jag väntade på att dagens sista kund skulle bli besökbar och gick tvärs över gatan till en affär som har lite allt möjligt. Utanför fanns en ställning med diverse panellängder och andra gardiner och hittade dessa:
 

Skulle vara jättesnygga hemma i vardagsrummet, men tänkte försöka ha dem här i stugan. Under hösten ska vi renovera ett av sovrummen här och då bygga garderober/hyllor på ömse sidor av huvudändan av sängen. Dessa paneler ska då få täcka dessa, i stället för dörrar. Det kommer alltså att se ut som draperier på ömse sida om sängen. Tror det blir skitsnyggt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0