Semester

Dag två avklarad av vår semestervecka. Fast så ska man inte tänka egentligen, då kommer snart-är-det-slut-ångesten fort....
 
Men två sköna dagar har det varit, och produktiva! Vi är ju inte här bara för att sova. Sova tills vi vaknar av oss själva, ja, men sen är det jobb. Men inte det vanliga vardagsjobbet utan det roliga, skapande.
 
Vi har en hall i ett av våra två hus här som inte är riktigt klar än, och så ska vi renovera ett av sovrummen i det "gamla" huset. Det rummet tömdes på möbler tidigare under hösten och nu har det strippats även på garderober, det har slipats och spacklats. Det är roligt när det inte behövs mer än ytjobb för att kunna gå vidare!
 
 
Hallen i det andra huset, som vi nu har bestämt att döpa om till "sjöhuset" eftersom stilen nu går i ett marint stuk, har idag med mycket möda och stort besvär (träningsvärk i morgon) fått nytt innertak. De fula gamla gipsskivorna är nu täckta med pärlspontskivor. Och de två luckorna ovanför garderobsdörrarna i hallen är både på plats och nästan färdigmålade. Sista svängen i morgon.
 
 
Idag har det varit bra väder för den här sortens jobb, disigt och emellanåt regn, igår var det bättre.
 

Sköna dagar!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0