Bra flyt!

Så var det måndag igen. Måndag kväll, vilket är mycket bättre än måndag morgon. Värsta dagen i veckan gjord.
 
Har haft ett bra samtal idag som var ett resultat av ett bra samtal i torsdags. Förhoppningsvis mynnar det ut i ett nytt uppdrag i portföljen. Kanske inget som fyller plånboken i överkant, men som gör att kostnader och intäkter för resorna jag gör får en bättre balans. Det verkar lovande.
 
I övrigt har vi haft en väldigt trevlig helg. Varit på en av våra utflykter på Ålands hav. Det visade sig att de gjort om dansmusikutbudet en del, och att fredagarna tillägnas pop och schlager mer än techno, eller det jag kallar Aviccimusik. Ett liveband dessutom som säger sig vara "Sveriges nödvändigaste partyband". Och de var bra, riktigt bra, en härlig blandning på modern rock och pop. Pink Hink kallade de sig, sen kan man ju spekulera i hur mycket rosa det var i tanken och hur mycket pink. Spelar roll.....
 
Nya resvägar till storstan fick vi lära oss också. Har ju i flera år åkt antingen från Märsta eller Hägerstenshamnen, men nu var det premiär att ta sig från Skokloster i Uppsala län med UL, till pendeln i Stockholms län och SL. Det gick bra det också, även fast vi ställde oss vid fel busshållplats.... och fick springa lite....
 
Men vi kom fram i tid, åt gott, dansade till småtimmarna, sov som grisar och gjorde om det hela på lördagen - fast dansen blev bara nån timma. Känns i kroppen efter sådana övningar; träningsvärk i benen och mörhet/stelhet i ryggslutet. = valuta för pengarna!
 
 
Han var inte fullt så sammanbiten som han ser ut!

Packade och klara för landstigning!
 
Upphämtade blev vi av sonen på lördagen och fick sedan njuta av umgänge med barnbarnen och deras föräldrar tills söndag mitt på dagen när det var dags att åka norrut igen.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0