Höstfix

I går lämnade vi kära stugan och åkte hem. Som vanligt har vi haft det härligt, men det kändes skönt att få en ledig dag hemma innan det är dags för måndag och jobb igen.
 
Inte kändes det tråkigt att komma hem heller egentligen, bara tråkigt att semesterveckan är slut. Såklart var det lite utkylt hemma, men lätt fixat med eldning både uppe och nere, dessutom 10 plusgrader ute.
 
 
 
En del höstfixande har det blivit idag; rensat massa löv från dammen och sedan lagt nät över den som lövskydd. Nätet skulle naturligtvis kommit dit tidigare, men..... då får man gå med håven i stället.... Passat på att sätta ut snöpinnar medan marken fortfarande är medgörlig, lite frost så är det svårare genast. Hängt upp ljusslinga i syrenbusken har vi också gjort. Mycket behändigare att göra det när det är milt som idag, mot när det är minusgrader och blåser isvind. Och alltid retar det väl någon att hänga upp "julslingor" redan nu. Tycker dock inte att det är en ren julgrej, framför allt nu när vi har vintertid och det blir mörkt redan vi fyratiden är det nice med lite ljuspunkter i mörkret.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0