Värsta rumpdunsen!

Eftersom vi sover på en hel del olika ställen; här i stugan, hemma och på olika hotell, så händer det ganska ofta, för oss båda två, att när man vaknar toanödig på natten så vet man inte alltid var man är.
 
Vi har båda gått in i speglar, väggar, dörrar osv, för att man trott att man varit på ett annat ställe än man faktiskt varit. Värre saker än att den andre vaknat lite lätt av oljudet har inte hänt. Förrän nu.
 
Första natten här, dvs efter förra inlägget här, behövde jag gå upp. Hemma har jag dörren snett till höger från min sida sängen sett, här har jag den snett till vänster. Var alltså på väg åt fel håll och gick in i nederdelen på sängen och den totalfällde mig. Landade med hela min tyngd på rumpan,  dvs svanskotan. DET GJORDE ONT!
 
Och gör så fortfarande. Har haft stora problem att sitta, att böja mig, att resa mig från hukande, att hosta, att nysa och många fler lägen. Gissar att det är ett gäng muskelfästen som fick sig en rejäl smäll och förstår att det är fler muskler än man tror som samverkar vid många olika rörelser man gör. Men jag tror att själva kotan är hel annars hade jag nog haft ännu mer ont.
 
Vädermässigt har det inte varit någon höjdare, väldigt blåsigt, kallt och en del regn. Men vi har fått gjort det mesta av det vi skulle; utomhus har fjolårsskräpet i rabatter o dyl rensats bort, vi har krattat en del, har målat den nya hallen en sista gång (det blev så fiiint!) och kompostjord har portionerats ut på växterna.
 
 
Det känns bra såklart, men extra bra kändes det att den här sista kvällen få grilla (tyvärr inte få sitta ute och äta), att det lagom till bastudags klarnade upp och vi fick rejält vattenblänk i ögonen. Och då kunde jag ju inte låta bli, jag bara MÅSTE bada. Eller bada, men ner i vattnet, två djupa andetag och så doppa sig och så upp. Så ljuvligt, härligt, skönt!
 
 
Det är bara två veckor sedan isen gick upp från sjön, så jag gissar att det var nånstans mellan 5 och 10 grader i vattnet. Uppfriskande!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0