Skillnader

Idag har vi haft ett riktigt bedrövligt eländigt regnväder, dessutom kallt och blåsigt. Som högst var det 7 grader ute enligt min bil. Paraply går inte att använda när man ska på kundbesök, men kapuschong fungerar hyfsat. Men prickigt på glasögonen blir det ändå, och pölarna (där det inte gick att gå runt) var så djupa så jag faktiskt blev lite blöt om ena foten.
 
Fram vid 4-tiden upphörde regnet och en halvtimma sisådär senare strålade solen och termometern säger 12,5 härliga grader och sjön är nästan spegelblank. Snacka om skillnad!
 
En stund efter jag kommit hem fick jag syn på annorlunda besök ute på vår åker:
 
 
Två tranor på besök! Skillnad på de vanliga besökarna vi har; mest rådjur och en och annan räv.
 
Skillnad på hur våra helger brukar se ut kommer det också att bli. I morgon eftermiddag åker vi söderöver till storstan och övernattar hos Kim och Markus, eller rättare sagt kanske hos Markus för Kim är i Göteborg och jobbar. Fredag en roadtrip ner till Tyskland med övernattning där. Ska bli alldeles väldigt spännande och roligt!
 
Ett stopp hos världens finaste barnbarn och deras föräldrar blir det också på vägen hem. Längtar!
 
Och så åker vi i kära makens nya bil, som tydligen ska vara ett mindre under av självkörande och självtänkande, stor skillnad tydligen mot min relativt nya bil. Känns inte helt bekvämt, men det är bara att testa och lära sig. Dela på körningen måste vi ju.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0