Härligt ändå!

Som väntat har det inte varit något höjdarväder idag. Började med regn hemma, passerade genom uppehåll och faktiskt +14, sen regn och +6, för att landa i mulet och +9. Kunde varit värre alltså.
 
Men så sanslöst skönt att vara här i stugan igen! Bastat såklart i härliga strandbastun. Startas den upp i god tid ger den rejäl värme. Hade det varit en solig och lugn kväll, vete fasiken om jag inte badat. Nu var det inte så. Mulet och blåsigt.
 
Men vinden är nu på väg att lägga sig, molnen har svårt att bestämma hur de ska ha det. För en stund sedan var det vackert rött på sina ställen på himlen. Problemet är bara att från det att man ser det, tills att man hinner ut med något slag av kamera, har sceneriet förändrats. Men då såg det ut så här:
 
 
En lista har gjorts upp i kväll över vad vi vill hinna göra de här dagarna vi har framför oss. Eftersom vi inte kan vara här så ofta blir det ju en hel del saker som vi behöver/vill göra. Mycket är väderberoende och vi får se vad vi hinner och kan bocka av på listan.
 
Det enda som är säkert är att vi kommer att njuta i strandbastun varje kväll!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0