Åska och annat elände

Det börjar dra ihop sig så smått för vår Venedigresa. Har börjat kolla detaljer såsom hur man bäst tar sig från flygplatsen in till stan, hur vi hittar vårt hotell, boka in bilen på långtidsparkeringen, när vi måste checka in och liknande.
 
Hittade då i mappen med flyg- och hotellbokningar två bokningar av hotell. Vi hade ju bokat två varav vi sedan valde ett. Mitt minne var att det var Panada vi kom fram till att vi skulle spara, kollade att maken bokat av det andra och upptäcker att det inte var gjort. Var sekunden ifrån att trycka på boka-av-knappen, men hejdade mig och tänkte, att för att ta det säkra före det osäkra, kolla så Panada faktiskt fortfarande är bokat. Det var det inte......
 
Så nära att inte ha någonstans att bo när vi kommer dit! Om vi kommer dit.....nu hotas det ju med strejk på SAS.
 
Sist vi flög med SAS, Thailand för två år sedan, hängde det ju på håret till ett par dar innan vi skulle åka, om de skulle gå i konkurs!
 
Vi håller tummarna. Även för att väderprognoserna för våra dagar där nere ändras. Som det ser ut nu är det gummistövlar och regnjacka som gäller....
 
Gummistövlar och täckjacka hade behövts här också i eftermiddags. Eller snarare att inte alls vara ute, för vi hade säsongens första åskväder. Ovanligt tidigt, kan jag tycka. Men brakade på ganska rejält gjorde det, missade en blixt med ett par sekunder när jag fotade! Elakt, tycket jag.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0