Intensiva dagar

Landade här hemma fram på kvällskröken igår, trötta men nöjda med dagarna vi haft.
 
Köpte varsin pizza på vägen hem eftersom det varken fanns tid eller ork att laga någon mat. Pizzan var jättegod, men om det var den eller om det var vitkålssalladen man får till som inte var riktigt OK, men efter någon timma började jag må illa. Inte tillräckligt för att något skulle komma i retur. Kanske var synd, för det har varit ungefär detsamma idag. Först fram på sena eftermiddagen idag har det börjat kännas bättre, för att sedan bli sämre igen efter middagen.
 
Men roliga, mysiga dagar har vi haft och fått en härlig matupplevelse. Tillsammans med Vickie, Sasha, Kim och Markus var vi på  http://www.balkansteakhouse.se/  och något liknande har jag aldrig upplevt. Klicka gärna på länken och se fatet med olika sorters kött och korvar vi fick in. Före det hade vi fått ett lika stort fat med olika sallader, fyllda paprikor, röror och såser. Fantastiskt smakrikt och gott!
 
Övernattning sedan i den lilla ettan i Fruängen, fyra vuxna på 26 kvm, men finns det hjärterum så är det inga problem. Att dessutom vakna till doften av stekt bacon....snacka om att bli bortskämda! Tack älskling!
 
På vägen hem i går hann vi också med några timmar hos barnbarnen och deras föräldrar, som pricken över i:et.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0