Förnyelse

Vi har förnyat oss lite grand.
 

Vi har ju en låda med leksaker till barnbarnen. Förvisso är det nog så att den upplevs som hyfsat ny när de kommer hit, eftersom de inte är här varannan vecka eller så.
 
Men ändå, så tror jag att även en ganska sällan lekt låda behöver förnyas. Förutom sakerna här ovan så finns det ett par nya böcker också. Med förhoppningsvis passande berättelser.
 
Precis som det andra i leksakslådan är även det här köpt begagnat. En del på Tradera, annat på Myrorna. En del saker har skavanker redan från början, men det är inget som jag tror de små sötingarna bryr sig om. Självklart gör jag rent allt innan det hamnar i deras låda.
 
Nu är det bara att se fram emot att de så småningom kommer och tar det i bruk!
 
Apropå sötingar, så gäller det uttrycket även barnen, ja, eller vad man nu ska kalla dem. De är ju inga barn, det är vuxna människor.  Hursomhelst, så fick vi en inbjudan till övernattning här framöver när vi ska ut på sjönöjet vi var tvungna att boka om pga min influensa.
 
Inte bara övernattning, utan även ett restaurangbesök som ska bli väldigt spännande och roligt! Men övernattningen är nog ändå det som jag håller högst. Trodde inte jag skulle få se den där lilla lyan igen, eftersom den nu är såld, och det kändes lite nostalgiskt att inte fått säga hejdå till den. Det har ju lagts ner en del tid och kraft där. Ser fram mot det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0