ÄNTLIGEN!!!!

Som sagt; en av årets höjdpunkter! Att vara här igen. Finaste lilla stugorna....det är ju två. Tanken fanns ursprungligen, har jag förstått, att bygga ut den första, men auktoriteter och förståsigpåare rådde att bygga ett hus till.
 
Helt fel var det inte. Under många år med växande barn, var det stora fördelar med varsitt hus. Såklart hade det många på många sätt varit bättre med ett sammanhängande hus.
 
Nu är det som det är och det är vårt och så bra!
 
Tyvärr kan inte detsamma sägas om varken vädret eller våren. Men det är också som det är och bara att gilla, eller åtminstone acceptera.
 
Det var mer snö här än vi trott. Vädergudarna var någorlunda med oss och lät oss slippa att köra hit i "ymnigt snöfall" som de lovade oss igår. Det drog förbi tidigare än förutspått, vägarna var plogade - förutom vår lilla egna grusväg. Men inga problem där heller: ca 1 dm snö klarar min fina Volvo av! (skulle vilken bil som helst...)
 
Men som sagt, förutom det som kommit sista dygnet så var det mer snö kvar än vi trott:
 
 

Men vem bryr sig???? Vi är ÄNTLIGEN HÄR! Inga objudna gäster (möss) vattnet fungerar, så även (såklart) kaminen och elementen!
 
Temperaturen har stigit från i snitt +5 till +20 (inomhus) och jag hör nu att bastun är upp på de sköna +80, så nu är det dags för ännu ett ÄNTLIGEN!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0