Stughelg med allt vad det innebär!

Förra våren trampade vi ju rakt ner i roséträsket. Vi som aldrig gillat rosévin. Men lilla fröken Vickie visade ju oss i vilket väder och sammanhang det skulle drickas. Sen dess har vi traskat i det träsket. När det funnits anledning, vilket det inte gjort sedan någon dag tidigt i våras och innan dess förra sommaren. Förhoppningar om att få anledning den här helgen har ju såklart funnits och igår tyckte vi oss ha fått anledning när solen sken.
 

En stund att njuta!
 
Njutit har vi såklart även gjort i bastun. Två soliga kvällar har vi haft, när det inte gått att se ut genom fönstret nere i bastun för det blänker så sanslöst från sjön. Badat såklart, även fast det varit VÄLDIGT snabba dopp.
 
Underbart är det med ljuset. Tog lite bilder i går kväll vid 23,30, fast det är två veckor kvar till sommarsolståndet ( sen vänder det :( ) så är det ändå alldeles fantastiskt ljust!
 

Idag har det varit en inomhus-jobbar-dag, dvs det har varit dåligt väder. Efter lunch regn, spöregn emellanåt.
Men äntligen blev dörrarna till garderoben i nya hallen i gäststugan (sovhuset,mm mm) klara. Färdigmålade igår, och färdigställda idag. Eftersom hallen har väggbeklädnad av vitmålade brädor tyckte jag att det måste brytas lite. Därför blev inte dörrarna helt av trä, utan uppmjukade med tyg. Riktigt bra tyckte vi att det blev!
 

Ett par nya lampor har också kommit upp; en i taket - STOR och på väggen ett loppisfynd för 40 kronor som jag är VÄLDIGT glad över!

Kvar att göra i hallen är att få upp dörrfoder och lite målning i anslutning till dem. En hatthylla ska också upp, den ligger i garaget och väntar. Taket är fult och ska få beklädnad av fuskpärlspontsplattor, golvlister ska också på plats och utrymmet/hyllan ovanför de nu färdigställda dörrarna ska också få dörrar.
 
Allt i sinom tid!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0