Ljuvligt härligt!

Prognosen i går lovade oss en solig dag idag, men i går kväll när vi la oss var det väldigt svårt att tro på. Tunga moln på himlen och en gråkall dimma som såg ut att tjockna.
 
Men, vi vaknade till strålande solsken som höll i sig resten av dagen. Inte ens de lätta stackmolnen de utlovat till eftermiddagen dök upp. Faktiskt inte ett moln på hela dagen!
 
 
Så det blev solstolarna! Och på eftermiddagen lite målning också. Ett av sommarens projekt är att måla om åtminstone garaget, helst alla byggnader här..... men garaget först.
 
Men de närmaste dagarna blir det nog inte så himla mycket målning, för i morgon kommer Vickie och hälsar på några dagar. Det blir till att går ifrån semestervanorna och ställa klockan för att hämta henne från flyget.
 
Tyvärr verkar det ju inte som vi får behålla det ljuvliga vädret, i morgon verkar det bli sämre igen. Men det verkar vara lite hit och dit, så vi hoppas! Ljuvligt var det att bada efter bastun i kväll när det faktiskt var 19 grader i vattnet! Det är ju så vi vill ha det!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0