Du ska inte tro det blir sooommar.....

ifall inte nån sätter fart, på sommarn och gör lite sooomrigt osv. Idas sommarvisa. Brukar spelas till leda vid den här tiden på året, men jag har inte hört den en enda gång i år!
 
Kanske låtväljarna på SR insett att det är ett lite väl stort hån att spela den i år!? När det faktiskt börjar verka som att det inte blir någon sommar.
 
När man är ute i butikerna och pratar med folk så hörs paniken hos alla; är det så här det ska bli i sommar? Två månader nu med osedvanligt kallt och blåsigt väder. Alla tänker detsamma; hur ska vi klara vintern utan att få åtminstone en "normal" svensk sommar? Och den normala består inte av +25 och solsken i veckorna fyra, men kanske varannandagsväder? Vi får verkligen hoppas att det vänder!
 
Idag har jag i alla fall försökt sätta fart på sommaren här; pelargonerna har hamnat i sina balkonglådor och flyttat ut på farstukvisten. Ska nu bara komma ihåg att ta in dem på nätterna nu i början.....
 
 
Syrenerna håller på att gå i blom, vi är ju lite sena här. Plockade även en doftande bukett liljekonvaljer, nu var det gott om utslagna!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0