Vickie-dagar

Idag har vi varit här i två veckor. Man kanske inte ska räkna dagar och veckor sådär, det är lätt att bli tidsstressad och se att tiden som är kvar minskar....
 
Men ändå, med den bedrövliga våren och försommaren vi haft känns det som vädret till stor del vände när vi kom hit. Midsommaren var ju underbar, sen kom några dagar med sämre väder, sen vände det igen, och i det stora hela känns det som vi haft sju resor bättre väder än vi trodde oss få! Så - "so far so good"!
 
Underbart har det varit också att ha haft Vickie-fröken här! Kom i måndags morse och avlämnades på flyget i eftermiddags. Hon har sovit, pillat sig i naveln, druckit rosé och mest bara hängt, slappat, chillat. Ungefär det hon behövde, tror jag.
 
 
Efter moget övervägande blev det ett kvällsdopp i går kväll också.
 
Idag när vi åkte mot stan och flyget hade vi 27 grader, vem hade trott det? Det värsta är att myggen kläcks så man nästan hör det i värmen, men vad göra?
 
I morgon kväll/natt kommer ett större gäng sötingar; Dennis, Heli och de finaste barnbarnen! Så i morgon ska det riggas och förberedas, kärt besvär!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0