Venedig

Känns så alldeles väldigt roligt att ett av mina resmålsdrömmar kommer att gå i uppfyllelse i vår; Venedig! Staden som sakta håller på att sjunka i havet. Romansernas och romantikens sinnebild av stad.
 
Vi firar nämligen 20-årig bröllopsdag i maj och funderade på vad vi skulle hitta på. Såklart var första tanken att fira tillsammans med barnen, som ju var tärnor på vårt bröllop.
 
Sedan började vi fundera på hur roade de egentligen skulle vara att binda upp en kanske solig, varm helg med oss i stället för att kunna ta en fin vårhelg till vara. Så vi tänkte om, tänkte att vi unnar oss i stället, det är ju ändå vi som firar att vi fortfarande älskar varandra och trivs gott i varandras sällskap. Möjligheterna för utlandsresor är ju begränsade för oss, både genom jobb och ekonomi. Det här blir dock under en tid när det är lugnare jobbmässigt och en billig resa hittade vi också. Ingen av oss har heller varit i Italien förut, så det ska bli så himla roligt!
 
Så, Venedig, here we come! Bokat och klart!
 
 
Hotellet
 
Så idag mår jag riktigt bra! Dels för detta, men också för att jag haft en riktigt bra jobbvecka. Har två nya uppdrag som jag började med i måndags. Det tar ju alltid lite tid innan det sätter sig hur man ska lägga upp presentationen och vilka frågor man får och vilka knappar man ska trycka på. Men det har gått riktigt bra, har fått flera order redan den här första veckan! Sådant som stärker självförtroendet och lyfter humöret!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0