Tulpaner och god mat!

Igår var det ju tydligen tulpanens dag. Av någon anledning. Enda jag kan komma på egentligen är att få oss att köpa blommorna...
 
Hur som helst så har ju min kära make i flera år nu skämt bort mig med att komma hem med tulpaner sådär en gång i veckan. Åtminstone de veckor vi är hemma så vi kan njuta av dem.
 
Utan vetskap om denna "tulpanens dag" fick jag årets första bukett ändå igår! Mest berodde det nog på att julen städades ut förra veckan och att våra bortadagar var avklarade för veckan. Men jag uppskattar väry much att få dem!
 
 
Och så är det snällt att bortse från allt ovidkommande som ligger och skräpar på bordet och inte borde varit med på en tjusig bild! Men jag är ju inte så bra på det där med tjusiga bilder....
 
Och så åt vi ju faktiskt så väldigt god mat ikväll! En sån där rätt "ok-jag-vet-detta-får-se-vad-det-blir-till-slut". Och så blev det sååå gott! Finns att hitta på www.eatit.blogg.se!
 
(Kanske, kanske, nån gång, till slut, lär jag mig att fota maten, fast jag inte vet om jag kommer att vilja dela med mig eller inte...)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0