Tapetsering

Årets vinterrenoveringsprojekt (oj!) är ju kära makens arbetsrum. Tror absolut att jag skrivit om det tidigare, men har nog inte skrivit något speciellt om det de senaste månaderna.
 
Takpanel har ju sedan ett bra tag kommit på plats och blivit färdigmålade. Fönstersmygarna är även de färdigmålade, sista svängen gjorde jag i går.
 
Även i det här rummet kommer ju skorstensmuren upp och tydliga spår syns i den av att det har stått någon kamin i rummet. Vår tanke var ju att rolla muren med strukturfärg i stället för att knacka ner all puts och putsa om, vi kommer inte att ha nån kamin där.
 
Vid närmare eftertanke kom vi fram till att det är bättre att bygga ett förvaringsskåp mot muren. Ska vi en dag göra toalett av nuvarande trappförrådet upp mot vinden så behöver vi mer förvaringsutrymme.
 
Så muren blev bara vitmålad och hela processen lite fördröjd medan vi tänkte.....
 
Men nu när fönstersmygarna äntligen är färdigmålade kom tapetseringen igång! Och det blir så fiiiint! En tapet som passar totalt in i huset och som dessutom är både tidsriktig och mjuk, inte dominerande men ändå tar plats.
 
Här syns muren, att inte tapeten går ända in beror på att skåpet kommer att bygga ut lite drygt till där tapeten slutar.
 
 
 
Resten gör vi i morgon!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0