Senil?!

För ett tag sedan fick jag veta att man kan köpa ett medel, fråga mig inte vad det exakt är, men man kan applicera det på undersidan av stickade tofflor för att de in ska vara så hala. Perfekt tyckte jag, nu ska jag sticka mig ett par ylletofflor och använda det där.
 
För drygt två veckor inköptes en flaska och i fredags skulle jag applicera på mina nu färdiga tofflor.
 
Men flaskeländet är borta. Puts väck, står inte att finna! Både jag och kära maken har letat på alla både logiska och ologiska ställen, vänt upp och ned på varje låda, hylla, skåp och kartong som finns i hela huset. Allt från skafferiet till underklädeslådor och julsaker. Flaskj-eln. Finns. Inte.
 
Normalt sett, de få gånger jag glömt var jag ställt saker, brukar jag fråga mig själv; om jag skulle ställa undan det här idag, var skulle jag då ställa det? Och då brukar jag hitta saken ungefär där jag tror. Men inte den här gången.
 
Det är så fruktansvärt irriterande och frustrerande! Visst, jag får köpa en ny, men ändå! Skogstokig ändå!
 
I morgon bär det av till Östersund. Självklart prickas ett snöfall in. Ser ut på SMHI som att det blir värst här i Västernorrland, i Östersund verkar det inte bli så farligt. Är ju en klen tröst när det väl ändå lär hänga med största delen av vägen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0