Ett brev

Ja, så blev det ju en lucka i bloggandet igen då..... som sagt, är inte alltid den mest strukturerade. Fast det är väl inte på bloggandet jag lägger "strukturkrutet" heller. När dagarna mest består av jobb och åtminstone del av kvällen går åt till efterarbete efter dagens jobb, samt förberedelser för nästa dags, så blir det inte så mycket tid kvar över för filosoferande eller fantastiska upplevelser eller annat man känner att man absolut vill dela med sig av.
 
Men jobbandet, som den här veckan har inneburit flera stressframkallande moment såsom körning i taskigt väglag, tidspress, flera "förstamöten", dessutom blivit svettig av att stå inomhus med jacka på för länge, har absolut visat att min hemmagjorda deodorant absolut gör det den ska. Den hindrar inte svett i sig, men den hindrar dålig lukt. Måste säga att jag är glatt överraskad. Trodde att det var för bra för att vara sant, men det funkar kanon!
 
Måste ju bara visa gårdagens stora överraskning; vittjade brevlådan som vanligt när jag kom hem och hittade detta fiiiina brev i lådan!
 
 
Världshistoriens första brev från ett barnbarn! Finaste Ebba hade ritat teckningar som hon ville skicka till Farmor och Fabbe! Kan ju säga att det blev fuktigt i ögonen!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0