Blandat

För att gnälla lite så hänger förkylningen i, till och med mår jag lite sämre idag. Och blåsorna (afte) i munnen växer så även läppen har svullnat, det går knappt att borsta tänderna. Så, nu har jag gnällt färdigt.
 
Här hemma skriker mycket på att bli gjort, men orken finns ju inte. Det mest ansträngande idag fick bli att fixa (förhoppningsvis) det sista av bokföringen för 2014 och lägga upp några nya pärmar för 2015.
 
Ja, och så var det ju matlagning, det ständiga bekymret. Men idag blev det faktiskt riktigt bra, så till den grad att maken tyckte jag skulle skriva upp receptet. Så nu finns det äntligen ett nytt på www.eatiit.blogg.se.
 
Alldeles klart väder har vi haft hela dagen och till och med på tidiga kvällen fick vi se lite försiktigt norrsken. Tyvärr har jag inte den sortens kamera som klarar att föreviga sådant.
 
Vet att jag i höst skrev om ett handarbete jag höll på med men var lite hemlig om, utlovade mer info senare. Så här ser det färdiga resultatet ut på mottagaren; finaste lilla Freja!
 
 
En sk onepiece som var en riktig utmaning att sticka eftersom den stickades i nästan ett stycke, bara några få sömmar, dessutom i kombination med alla garnbyten. Men ser när bilden blir så här förstorad att det sticker ut en liten blå tråd som jag kanske missat fästa??!! Usch och fy på mig!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0