Back in business

Ja, nu är det obönhörligen slut på det ljuva jul/nyårslivet. Tillbaka i selen fullt ut. Och definitivt den bistra verkligheten som idag innebar -23 grader när jag åkte hemifrån i morse. Väl framme i Umeå "bara" -13.
Fördelen, tycker jag, är att slippa saltade, slaskiga, moddiga vägar. Det var bra plogat för ovanlighetens skull och kylan gjorde att det inte var halt, även fast det var isigt här och var.
 
Hemma skulle ett nytt busväder dra in under eftermiddagen som väntades ge uppemot 25 cm nysnö. Blir spännande att se i morgon om vår väg blivit plogad och det går att ta sig uppför vår branta backe.
 
Men det är ett problem för morgondagen. Först ska lite fler besök klaras av i och runt Umeå i morgon (som också ska få en del snö i natt) och innan dess genomlida en ensam hotellkväll. Fast det är inte ens hotell, det är ett vandrarhem. Men, mot betalning har man samma bekvämlighet som på hotell, bara sådär 600:- billigare. Fast det syns ju på möblemang och så att det inte är nåt "boutique-ställe"! Men man kan ju faktiskt inte göra mer än att fördriva kvällen och sedan sova, oavsett hur flashigt stället är. Toa, dusch, TV, skrivbord och säng, oavsett hur de ser ut, är det jag behöver. Men nej, ingen tjusig frukostbuffé finns. En färdig frukostbricka. Men jag kan använda 600:- på annat.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0