Silver och svavel

Sedan några dagar tillbaka dricks det flytande silver och svavel här i huset. Låter väl som en salig blandning?

Ett tag tillbaka har jag följt en grupp på FB som diskuterar användning och effekter av, och även publicerar fakta och forskning kring dessa grundämnen.

Vår mat och vår miljö idag skiljer ju sig oerhört från den vi levde i för bara 50 år sedan. Både vad gäller miljögifter i vår omgivning och vad vi stoppar i oss via föda och dryck.

Cancerfallen har gått i taket och idag räknas det med att var tredje människa kommer att få cancer. Självklart måste vi fråga oss varför?

För min del tror jag svaret är komplext; att det är en kombination av både miljö och mat. Via maten får vi i oss massor av sådant som forskningen VET är giftigt, men man har satt en gräns någonstans att mer än så här får det inte vara i en produkt. EN PRODUKT! Förmodligen äter vi flera varje dag som ligger högt av just den substansen och vips! fick vi i oss mer än vi borde. Lägg därtill att ingen forskning har gjorts om hur det är med samverkan av olika giftiga ämnen, dvs vilka som ”boostar” varandra eller inte.

Men åter till silvret. Det är sk kolloidalt silver, ett ämne som förr naturligt fanns i jorden och som vi fick i oss via grödorna som odlades och via kött från djur som betade. Numera har det nästan försvunnit i och med konstgödsling. (Sen kan man dra vidare trådar om hur konstgödsling bl a påverkar våra sjöar och hav…)

Sådant silver användes som bakterie- och virusdödare innan antibiotikan uppfanns. Och det funkar ju fortfarande… men grunden är ändå att det är ett ämne vi behöver, och  som vi numera får för lite i oss av.

Ett annat är svavel. Samma där, det fanns förr naturligt, men har minskat drastiskt med konstgödsling.

Beträffande miljön vet ju alla vid det här laget att det finns en massa skit i. Det jag tror färre tänker på är det som inte är lika tydligt som bilavgaser o dyl,; flamskyddsmedel i möbeltyger, gifter tillsatta i material möbler görs av, våra väggar byggs av, likadant i våra nyköpta kläder finns många gifter. Sen ska vi inte prata om alla konserveringsmedel och annat som finns i både det vi smörjer på oss och äter.

Lägg ihop allt detta försök bli förvånad över att cancerfallen ökar!

Så som sagt, en skvätt silvervatten och MSM (svavlet) utrört i vatten, därtill en klunk Möllers Tran per dag. Därtill försöka laga maten så mycket från rena råvaror som möjligt. Inte allena saliggörande, men det kan knappast göra saken sämre!

Här går att läsa mer:

http://www.ion-silver.com/silver.htm

På FB kan man titta på den här gruppen https://www.facebook.com/groups/353447591456827/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0