På kryckor

Nu har jag plockat fram kryckorna! Nej, har inte halkat omkull, även om det varit nära dessa ishala dagar.

Vet inte vad det är jag gör fel; hur jag står, hur jag går, nåt fysiologiskt eller ”bara” stress, men mitt höftparti bråkar med mig med jämna mellanrum och har gjort så i många år.

Kiropraktorer och naprapater har konstaterat att nån tvärgående muskel i skinkorna är jättespänd när jag sökt för det. En effekt av det är att jag får ont i ljumsken, det går knappt att stödja på benet.

Självklart har jag fått övningar att göra för att hålla undan det, men det är ju sånt man gärna glömmer när det inte gör ont.

Men nu har jag det. Kände av ljumsken redan förra veckan och stretchade men det hjälpte inte. Var lite orolig inför förra helgens tjejresa, men det gick bra. Kände av det före och efter resan, men inte under tiden som tur var.

Veckodagarna som varit hittills har däremot inte varit roliga och som värst i dag. Har försökt stretcha, har suttit på tennisboll (massage för skinkmuskeln) och hoppas att jag känner effekten i morgon. Men just nu molar och småvärker det hela tiden i ljumsken och när jag går, går jag ju stelt som en pinne eftersom jag förväntar mig att det ska göra ont, alltså går jag fel och alltså gör det ONT!

Så nu har jag plockat fram kryckorna. Det blir lättare att slappna av och få en lite mer naturlig gång.

Håller tummarna att natten läker det hela lite.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0