102-åringen

Tänk att det ska gå så fort när man blir sjuk och så seeeegt att bli frisk igen? Men det blir ett litet steg taget per dag ändå.
 
Hyllan jag visade häromdagen har fått på sig två lager färg, ett per dag, minst ett till ska på. Det har också varit det jag orkat göra per dag, sen har det blivit viloläge. Trots hyfsat tidigt sänggående har jag sovit läänge varje morgon, kära maken har varit först uppe, vilket ALDRIG annars händer.
 
Nog om det.
 
Vi är ju alldeles oerhört många som bloggar, och helst ska det ju handla om mode och skönhet. Nästa stora kategorier är ju inredning och mat. Ibland, när man hittar länkar på någons blogg, till någon annans osv kan man hitta lite roliga, annorlunda bloggar. Verkliga människor. Sådana som är som folk är mest.
 
En rolig blogg, från en (o)verkligt verklig människa är den som Bojan skriver. Bojan är 102 år gammal, började blogga som 100-åring efter att ha tyckt att det där med datorer var lite spännande och skaffat en.
 
Det är inga världssensationer hon skriver om, ingen skönhet, mode eller inredning, men små vardagliga betraktelser. Men det allra mest fascinerande är just det faktum att överhuvud taget LEVA! och vara glasklar, sköta sig själv och ha modet och nyfikenheten att ta till sig modern teknik i den åldern.
 
Ett tips till eventuella intresserade, på bloggen finns de äldsta inläggen överst, de nyaste i botten.
http://www.123minsida.se/Bojan/99578348

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0