Passande pyssel

Sista kvällen i stugan för den här svängen. Lite separationsångest har vi haft hela tiden eftersom det här är näst sista vistelsen här innan vinterstängningen.
 
Förkylningen hänger med fortfarande, men är inte av värsta slaget. Trötta, lite ont i halsen, småsnoriga, allmän sjukdomskänsla i kropp och huvud; sover nio timmar per natt.....
 
Men det gör ju att vi inte är helt däckade och det vi ville få gjort här är inte av det tyngre slaget. Fast jo, vi hade velat fått elda upp skräp och grenar från i somras/höstas, men trots att vädret varit perfekt + lagom (5 cm) snötäcke, har vi insett att den kroppsansträngningen orkar vi faktiskt inte med.
 
Men pysslet inne är av lite lättare slag och där har vi faktiskt avancerat mer än vi trodde att vi skulle. Skåpstommarna kom ju upp förra svängen här, nu är de färdigmålade och även hyllplan och det mesta på plats:
 
 
En garderob på vardera sida av sängen; den till vänster (närmast ovan) med hyllplan, den andra ska få en stång för galgar. På båda ska det bli panel som på hurtsarna undertill. Framtill blir det inga luckor eller dörrar, utan ett draperi som går från golv till tak. Hurtsens/sängbordets avställningsyta kommer alltså att bli nåbar från sängen, men täckas rakt fram ifrån.
 
Tror det blir bra det där!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0