Kapad

I går fick jag ett brev från bet365 som ville att jag skulle verifiera min adress och mitt konto hos dem. Det är bara det att jag inte har lagt upp något konto hos dem.
 
Både kära maken och jag tänkte att de fiskar användare och har skapat ett konto i mitt namn och vill att jag ska gå in och bekräfta; släng brevet!
 
Men i dag tog jag fram brevet igen och tänkte att jag skickar ett mail till deras adress och talar om att jag inte har lagt upp något konto, så vad handlar det om? Som svar fick jag uppmaningen att ringa till dem. Med viss tvekan gjorde jag det.
 
Det verkar som om någon har använt sig av mitt namn och adress för att lägga upp detta konto. Som tur är, är det här bolaget ändå så hyfsat pålitliga att de skickar koder för att verifiera, till den angivna adressen. Bolaget ville att jag i telefonen skulle ange födelsedata o dyl för att kunna se om de matchade uppgifterna de har, men jag kände att jag ändå inte litar på dem tillräckligt för att lämna ut det. Jag nöjer mig med att de kommer att stänga ner kontot.
 
Samt att jag gjort en polisanmälan. Någon har ändå använt sig av mitt namn och adress, förmodligen även personnummer. Det känns väldigt obehagligt! Har såklart kollat mina kort, ännu inga mystiska uttag där.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0