Sten, staket, sommar, sandstrand

Oj, vilken sommar det varit i veckan! Runt 25 grader hela tiden, synd bara att man jobbat.....
 
Men på slutet har det ju varit någon ledig dag också och vi har fått mycket gjort. Nya balkongen har fått tak undertill:
 
 
Det är bara grundmålat och jag vet vem som förväntas färdigställa både det och staketet.....
 
Vår damm är ju ett projekt som vi vet kommer att ta en hel del år. Läste nånstans om någon som hade behövt tio år för att få den som de ville. Kan nog blir samma här.
 
Vi har haft ett upplag av stenar som vi plockat/grävt upp ur sjön i stugan och forslat hem för att "klä in" dammen här. Har nu lagt tid och kraft (säkert förflyttat flera hundra kilo sten och skaffat mig rejäl träningsvärk i ben och rygg) på att placera ut dem runt dammen. Nästa steg är att skaffa växter som ramar in det hela.
 
.
 
I kära makens arbetsrum bor ju numera gungstolen som ärvdes efter hans far. Den har behövt sällskap av ett bord och vi har letat efter passande sådant. Häromdagen fick jag syn på brickan vi haft på en hylla i köket, en bricka jag tycker mycket om, men som bara stått som ett blickfång. Hittade på Rusta ett brickbord där brickan får vila och underredet användas. Vi tyckte det blev riktigt bra!
 
 
Och så gav vi oss ett par timmars ledighet också, idag. Vi arabor ju faktiskt inte så många kilometer från havet, det märks emellanåt på att oväder håller sig en bit bort och att vi känner av havsbrisen på eftermiddagar.
 
Så det blev en sväng till Bergafjärden, en jättehärlig lång och bred sandstrand. Långgrunt som bara den; nu var det ganska lågt vattenstånd så vi fick gå bra så långt för att komma ut i badbart vatten. Fantastiskt perfekt om man har små barn som inte ska ha djupt vatten lättillgängligt, på det området var det ju väääldigt varmt och skönt i vattnet också! Inte det allra varmaste vattnet när vi kom ut på badbart, men helt ok!
 
Så himla skönt med några timmar att bara vara. Inte prestera, Bara vara. Här och nu. Bara vara.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0