Sensommarhärlighet

Dagarna rinner undan, framför allt de vi hade uppe i stugan i helgen. Högtrycket som hela Sverige längtade efter under juli månad drog ju också in över landet med molnfri himmel och skön temperatur.
 
Vi hade sån tur att det var planerat att kära maken skulle stanna hela söndan, istället för att som vanligtvis åka hem på söndagen. Lite tidigare morgon på måndag och så direkt till jobbet. Själv stannade jag ju till tisdagen och jobbade runt Umeå.
 
Härliga dagar hade vi, fixade en del, solade en del, grillade och det vi älskar; bastade. Varje kväll eftersom det var få kvällar.
 
Ruskigt är bara hur mycket tidigare solen går ner mot för en månad sedan, det skiljer ca 2,5 timma. Bara på kvällen. Lika mycket på morgonen såklart. Å andra sidan är det ju nu bara en dryg månad till höstdagjämningen. Svårt att tro nu när högtrycket står som spön i backen.
 
Några bilder från vårt favoritställe; bastun.
 

Den här veckan handlar det definitivt om att ta hand om kvällarna och njuta dessa sista sommarkvällar. Förhoppningsvis håller vädret i sig över helgen och då ska vi nog försöka ta en sväng ut till havet, bara ett par kilometer bort och Bergafjärden. En lång, fin sandstrand där det är rejält långgrunt och fint.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0