Flitiga bin

De senaste dagarna har vi verkligen legat i och försökt få undan en massa dåliga samveten. Nä, fel ord egentligen, en massa jobb som inte har blivit tid för, blivit bortprioriterat för att annat har varit viktigare, eller helt enkelt inte hunnits med tidigare.
 
Till det bortprioriterade hör vår farstukvist. Den byggdes 2011 när vi renoverade hallen och flyttade entrédörren. Den fick staketbräder som blev grundmålade på utsidan. På insidan har de sett bedrövliga ut sedan dess. Värre och värre kan man nog säga, allteftersom träet och blivit fulare och fulare. I våras blev de äntligen färdigmålade på utsidan, och de senaste dagarna har jag jagat penseln och nu är även insidan vit och fräsch. Även innertaket som kom upp förra sommaren har blivit målat och klart.                                                                                                  
 
Stolparna är inte helt färdigmålade än, därav flammigheten.

Kära maken har lagt tid och energi på staketet uppe på balkongen som också fått staket och harmonierar med farstubron.

Även där uppe hoppas vi hinna få upp ett innertak under hösten. Och klar är väl inte bron heller, det ska ju till lite brädor nertill...... vilket år som helst....
 
Och så har det skurats mattor, tvättats bilar mm mm. Skönt att det är måndag i morgon så man får sätta sig i bilen och vila upp sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0