New York och vår i Norrland

Nu är allting som det ska, och inte som det ska. Som det ska: kära maken är hemma igen, många pussar blir det!
 
Som det inte ska (självklart ska det, men ändå): båda döttrarna landade för ett par timmar sedan i New York. (Kycklingmamma).
 
Det första de gör är att sms:a och fråga om vattnet där går att dricka!!?? Och då vet jag att de har ett rejält kompendium med sig över NY!?
 
Men googlar om frågan och svarar så gärna. Kycklingmamma. Men vet ju att de har det så bra i varandras sällskap (även om de kan gå bananas på varandra ibland) och att det här är bådas drömresa. Hoppas bara att de ska få det så fantabolous som de önskar och att allt ska funka och "gå deras väg". Kycklingmamma!
 
Här hemma har jag ägnat mig åt de små sakerna denna ljuvliga, ljumma, men återigen väldigt blåsiga dag. Förmiddagen som vanligt åt ringande och skrivbordsjobb, eftermiddagen mer en blandning av jobb och nöjen.
 
Köpte igår ett gäng penseér som fick ersätta påskriset ute vid trappen.
 
Ljuvligt väder som sagt, förutom blåsten då. Gissar ändå att det är både den, solen och värmen som tillsammans fått bort nästan all snö från trädgårdsytan. Det ligger kvar på åkern (fast mycket mindre) och dammen är inte bara synlig, utan isen börjar smälta.
 

Nu är det faktiskt äntligen VÅR!!!!!!
 
(Sköt om er ungar i NY....och rapportera hem till mamma.....)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0