Inga påskägg!

Vi laddade ju upp med mat i flera kylväskor, samt handlade en del på vägen upp för att slippa åka och handla ytterligare medan vi är här, vi vet ju att vägarna brukar vara snudd på ofarbara vid den här tiden på året.
 
Så därför får det bli en påsk utan ägg. Upptäckte nämligen inte förrän igår, att det inte stod några ägg i vårt kylskåp.....! Det enda jag lyckades missa att stoppa ner i någon av kylväskorna. För min del gör det inte så mycket, men kära maken kommer att sakna dem. Men även han tyckte att det kändes onödigt att åka till affären, bara för ägg.
 
Får ändå säga att äggen är den enda smolken i glädjebägaren. Visst har vi mer snö än vi vill, men vi har haft mycket bättre väder än vad som utlovats. Någon dag var det inte ett moln på nästan hela dan, vi kunde skotta upp altanen tillräckligt för ett par solstolar och faktiskt få en hel del färg i ansiktet. De andra dagarna har det varit mer växlande, men blivit stunder att sitta där igen.
 
Vi har också bestämt oss för att den här helgen ska vi bara vara lediga, låta renoveringen ligga nere. Vi känner båda att det är vad vi behöver just nu. Det har varit en tung vinter, mycket jobb både hemma och i jobbet. Så vi har såklart bastat varje kväll, unnat oss chips och ostbågar, god mat och dryck, vilsamma korsord och att sova middag.
 
Laddar batterierna!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0