Hektiskt

De senaste dygnen har det varit lite snärjigt. En hel del saker som ska klaras av. Som MÅSTE klaras av. Innan.
 
Innan vi i morgon åker vi ner till norra delarna av storstan. Världens finaste Ebba fyllde år igår. Hela fyra, vart tar tiden vägen?
 
 

Så ner i morgon, hem igen på söndag. Fixa och förbereda här hemma så allt klarar sig. Förbereda två veckors jobb med papper, material, packning och planeringar av olika slag. Upp till Umeå måndag morgon, därifrån till Östersund nästa måndag morgon, hem här igen inte förrän om 1,5 vecka. Visst adrenalinpåslag är det.
 
Men sedan senaste renoveringsrapporten från kära makens arbetsrum har det avancerat lite. Fortfarande inte färdigt, men som sagt, gått lite framåt.
 
När vi var uppe i stugan över påsk tog vi ner den fina gungstolen han fått efter sin far. Den har stått där uppe några år och önskat sig en bättre plats. Nu har den fått det. Skåpet som byggts framför skorstensmuren är också klart (inte invändigt), gardin har kommit upp och ja, det börjar bli som det var tänkt.
 
 
Som sagt, lite hektiskt är det, har fortfarande två ärmar som ska på plats, ska frisera kära maken i morgon och så har vi fått reda på att vi är välkomna lite tidigare än vad som förut sagts. På´t igen!
 

 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0