Sensommardag!

Lördag kväll och helgen känns lite som att den är slut. I morgon blir det städa, packa och plocka ihop och undan, åka hem, packa upp och packa om.
 
Men nu ska jag inte ta ut det tråkiga i förskott. Vi är fortfarande kvar, vi har precis kommit in igen efter bastun. Vi har även i kväll badat i sjön. Det är faktiskt fortfarande 15 grader i vattnet. Inget man ligger i och plaskar i, men absolut badbart! Och det är en väldigt speciell känsla att gå i och bada när det är nästan nattsvart ute. Eftersom det är klart finns ju lite ledljus från himlen. Dels finns nog ett ynka sken från den nedgångna solen, och dels är ju månen fortfarande ganska stor. Det blir en blandning av att se vart man sätter fötterna och vetskapen om hur det ser ut.
 
Vi har haft en fantastisk tur med vädret. Soligt och fint idag också, och vi återupplivade roséträsket från semesterveckorna i detta som jag måste kalla sensommaren.
 
 
Inte nog med det. vi inte bara grillade utan kunde också sitta ute och njuta av maten! Både det och dagen i sig själv kändes som en stor bonus och som en sista smekning av sommaren. Så härligt att vara på rätt ställe en sådan dag! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0